Laihtumiseen Laikkuja on todella kuuma laihtuminen piireissä näinä päivinä. Vielä, on olemassa paljon ihmisiä, jotka epäilevät tehokkuutta tällaisia laikkuja. Tiettyjä ainesosia kasviperäisiä laihtumiseen teetä, kuten kofeiini, guarana ja katkera oranssi, auttaa tukahduttaa ruokahalua hieman, joten saatat olla taipuvainen syödä vähemmän ja laihduttaa. Pitkän aikavälin käyttää mitään kasviperäisiä laihtumiseen teetä, joka sisältää guaranaa, karvas oranssi ja vihreä tee ei ole suositeltavaa, koska mahdollisia väärinkäyttö, väärinkäyttö ja haittavaikutukset liittyvät ainekset. Ne, jotka sisältävät keskittynyt määriä piristeitä, kuten guarana ja kofeiini, voi häiritä unta ja tehdä sinusta hermostunut, esimerkiksi. Pomeranssi on erityisen vaarallinen, koska se voi aiheuttaa lisääntynyt sydämen syke, korkea verenpaine ja jopa aivohalvaus tai sydänkohtaus, mukaan National Institutes of Health.

Seuraavaksi sinun täytyy mitata rasvaa tappio, ei laihtuminen.


Helpoin tapa tehdä tämä on mitata oman painon ja vyötärön. Jos paino ja vyötärö on pudottamalla, olet menettämässä enimmäkseen rasvaa. Jos paino menee ylös ja vyötärön menee alas, olet menettämässä lähes kaikki rasvaa. Jos paino menee alas, mutta vyötärö nousee tai pysyy samana, olet menettämässä paino, mutta paino ei ole rasvaa, se on vesi - tai vielä pahempaa, lihasten.

Sinun tehtäväsi on vakaa HEC ja pienempi vyötärö. Tehdä se, ja sinulla on vain käyttöön itse hormonaalisia rasvaa tappio.

Mitkä ovat periaatteet tämä ruokavalio? Ensinnäkin se on ruokavalio on suunniteltu kaksi viikkoa, jonka aikana sinun täytyy syödä maltillisesti , älä väärin pastaa ja sokeria. Sinun ei tarvitse radikaalisti muuttaa ruokavaliota, vain mukauttaa Aikana neljätoista päivää, sinun `ll tarvitse joka aamu juoda vettä sitruunan lasilliseen vettä huoneenlämmössä , voit puristaa sitruunan ja juoda lasillisen aamulla tyhjään vatsaan, voit huuhtele suusi liuoksella ruokasoodaa ( yksi tl ruokasoodaa lasilliseen vettä) hapon neutraloimiseksi.

Lipolaser kone on kehon laihtumiseen kone ilman haittavaikutuksia ja turvallisuutta. Laser Lipolyysiä on uusin laser lipolyysiä, joka tarjoaa sinulle tapa saavuttaa tuuman menetys ja kehon muotoiluun, jossa ei ole kipua, ei neuloja ja ei ole aikaa. Voimakas kolmiulotteinen vaihtoehto liposuctionNow se on helppo päästä eroon näistä rakkaus käsittelee, post-raskauden pussi,tai muffin top" mukavasti, helposti ja turvallisesti.3D-Lipo on uusi 3-ulotteinen lähestymistapa laihtuminen, ihon kiristäminen ja selluliittia poistaminen. Mitään muuta tarjoaa niin täydellinen ja tehokas ratkaisu ja todellinen vaihtoehto kirurginen rasvaimu.

En aio valehdella, olin hieman hermostunut. Alkaa uusi asia on aina pelottava. Saavuin hieman etuajassa, teeskenteli sitomaan kengännauhani hieman, sitten uhmasi sen ja käveli ovelle. Ensimmäinen ihmiset olen nähnyt antoi minulle valtava säteilevä hymy ja sanoi, `on se ensimmäinen viikko?`.

Sitten tapasin Gemma, Laihtumiseen Maailma, ryhmän johtaja, joka vei minut sivuun ja teki minulle teetä. Hän puhui minulle läpi ruokavalion ja seuran arvot ja jätti minut tunne positiivinen ja valmis puuttumaan asteikot. Määrä oli hieman huonompi kuin olin pelännyt, mutta tämä vain sai minut tuntemaan paremmin siellä olemisesta.

Keskustelimme minun tavoite (selitin paino mekko koot - kuten minulle-se on kaikki noin yllään kaunis kesä mekko tai farkut ilman roikkuva alkuun) ja Gemma laittaa alas tavoite paino.